ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΑρχικήΌροι
Όροι κράτησης
Για να ισχύει η κράτηση σας , ο ελάχιστος χρόνος διαμονής σας πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία βράδια.
Τιμές
Όλες οι τιμές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ανά δωμάτιο, ανά βράδυ- Ultra All Inclusive- δηλαδή στην τιμή περιλαμβάνονται : διανυκτέρευση, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, διάφορες υπηρεσίες και φόροι. Το ξενοδοχείο Costa Lindia, επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αλλάξει τις προαναφερόμενες τιμές οποιαδήποτε στιγμή δίχως προηγούμενη ειδοποίηση.
Επιπλέον χρεώσεις :
1o παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς του : δωρεάν
Κρεβατάκι για μωρό : Δωρεάν
Χρεώσεις
Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πώς να προβείτε στην κατάθεση της προκαταβολής σας της τάξεως του 30 % επί του συνολικού ποσού, με τραπεζικό έμβασμα ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Ακύρωση & Αλλαγές
Παράταση διαμονής.
Εάν βρίσκεστε ήδη στο ξενοδοχείο μας και θέλετε να παρατείνετε την διαμονή σας θα πρέπει να απευθυνθείτε το συντομότερο δυνατόν στο γραφείο κρατήσεων. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παράταση στο ίδιο δωμάτιο ή στο ίδιο ξενοδοχείο.
Αλλαγές
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τις ημερομηνίες διαμονής σας παρακαλώ επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό με το τμήμα κρατήσεων
Ακύρωση κράτησης
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση του :
Ακυρωτικά έξοδα
Σε περίπτωση που ο πελάτης που δεν θα παρουσιαστεί ή που θα ακυρώσει την κράτηση του σε λιγότερο από 72 ώρες πριν από την άφιξη, τότε η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Εάν η ακύρωση λάβει χώρα σε περισσότερο από 72 ώρες πριν την άφιξη του τότε του επιστρέφεται η προκαταβολή που κατέθεσε την στιγμή της κράτησης.
Η αποζημίωση του πελάτη θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα ή με κατάθεση του οφειλόμενου ποσού στην πιστωτική του κάρτα ( τραπεζικά έξοδα εις βάρος του πελάτη)
|
|
|
|
|